Over ons

Voordat wij jou meer vertellen over de Belasting toegevoegde waarde, ofwel Btw, heten wij je natuurlijk van harte welkom op onze website. Wat leuk dat jij meer te weten wilt komen over Btw! Wat dat betreft ben jij op deze site aan het juiste adres. Onze hele website staat namelijk in het teken van toegevoegde waarde en de belasting die hierover geheven wordt.

Wie wij nou eigenlijk zijn? Een Utrechtse studievereniging die zich richt op toegevoegde waarde. De achtergrond van onze vereniging is vrij breed, maar we hebben één gemeenschappelijke overeenkomst: interesse in toegevoegde waarde. Alle leden hebben zich hier de laatste jaren in verdiept. Inmiddels kennen wij alle ins en outs van de Belasting toegevoegde waarde, maar dit geldt nog lang niet voor iedereen in ons land. Dat heeft ons ertoe doen besluiten om deze website te beginnen. Zodoende willen wij heel Nederland meer uitleg geven over de toegevoegde waarde die op producten en diensten geheven wordt.

Op het internet is veel informatie te vinden over Btw. De meeste sites leggen het goed uit, maar het is allemaal zo langdradig en omslachtig. Jij hebt ongetwijfeld geen zin om veel tijd te besteden in het achterhalen van de werking van de toegevoegde waarde. Daarom hebben wij geprobeerd het jou zo makkelijk mogelijk uit te leggen op deze site. We geven je eerst wat algemene uitleg over de Belasting toegevoegde waarde, vertellen je hoe het systeem in ons land werkt en hoe jij zelf de Btw kunt berekenen. Ook gaan we in op vrijstellingen en de vraag of er over zorgverzekeringen al dan niet Btw geheven wordt.

Wij wensen jou veel leesplezier en hopen dat jij na het lezen van de informatie op deze site weet hoe de Btw in elkaar steekt!

© 2020 toegevoegde-waarde.nl. All rights reserved.

Amstelveenseweg 500, 1081 KL Amsterdam, Netherlands | MERK OP: Archiefversie